Men sommarn dör och min rastlöshet är min

åkte till gymet förut. det var stängt, helvete vad gör jag nu tänkte jag.. måste hitta lösningar till sådana här problem. för gud vad förvirrad jag blev, hur ska jag kunna svettas lika mycket här hemma som på ett gym?!



får se om det blir soffhäng istället.

å nånstans har man iallafall kommit om man vet vad man behöver!

jag vet iallafall att jag inte kan sova själv i det här stora huset. klockan fyra somnade jag i morse, och nej. jag satt inte vid datorn, nej jag satt inte vid tvn. Jag låg och var livrädd, alla skräckfilmer jag någonsin sett snurrade runt i huvudet på mig. fyfan för att sova själv.





Det kunde ha varit nån annan men det var jag










hon är precis som blåa ögon ska va




har kommit på att jag ska försöka få tag på blondinbellas bok. Vill läsa den.

om tiden vill ifatt.

nu ska jag ner till gymet. jag har börjat springa på löpband, se på fan.



anna larsson jag ignoerar dig ej, svarar ikväll.
puss

The Blind Side

dom som känner mig vet att jag är känslig. dom vet hur lätt jag blir berörd av en film, men.
jag har aldrig. och nu menar jag aldrig, grinat mig igenom en hel film. Förrän nu. Vet inte om jag gråter för att jag är glad för honom eller ledsen eller hur jävla förjävligt en del kan ha det. ursäkta ordspråket men nu är jag känslig.

Based on the extraordinary true story.

se den. det är nog det största måstet jag utlovat.


ett löfte om att aldrig bli som dom

är det inte så att när man ska göra något, nått stort så blir man inte lika motiverad av de som säger: kom igen, du klarar det! självklart fixar du det här. Jag vet att jag blir iallafall mer motiverad när någon säger till en(eller till en annan) att: hon kommer aldrig klara det. Haha, som att hon skulle fixa det där. Ska vi slå vad om hur länge hon kommer göra det? Det är då man tänker, nej nu jävlar ska jag fixa detta. Åt H-vete med dom som säger annat, jag ska allt bevisa motsatsen!



bad ass motherfucker.

Det Du ser nu är bara en halvfärdig del av en process. En ideologisk skönhet, som är under produktion.

egentligen borde jag lägga upp en bild på mig själv här, men alla förstår väl att jag pratar om mig själv ändå! ha-ha.

idag har jag skrivit massa brev! fick ett svar utav Therese, har gått runt med ett smile hela dagen. tänk vad lite ett svar, ett brev kan göra.



Och om du saknar mig ibland så kan du släcka alla lampor för jag finns nånstans i mörkret

sista natten själv sen är det bara jag och barnen, då har jag något att göra iallafall.
klippte mig idag, kan säga att det behövdes och vilken skillnad det blev på håret, det är helt underbart nu! kanske är att överdriva, men det känns inte strävt iallafall.

nu är det rent här, skurar gör jag imorn, ingen idé nu för det kommer bli lortigt snart ändå.



Hejdå! Vi kanske ses nångång igen.

men berätta ingenting om england

eftersom jag inte tog med en enda sjal hit så har jag varit tvungen att köpa 3, så 3+35=många?


Jag minns vad jag minns och jag har glömt vad jag glömt Det behöver inte ens ha hänt

funderar på vad jag ska fylla ut min dag med. Åka till wells betyder alltid att man blir av med pengar, för vem orkar hålla sig ifrån starbucks om det finns i närheten, vem låter bli att gå in i en klädaffär där dom alltid har rea och det är löjligt billigt? gör ni det så, starkt gjort! Men jag är själv, ingen kan hindra mig. Usch vad svag jag är.


Och jag vet, jag har för lätt för att luras av glädjen

Är det inte jobbigt, när du säger något jätte roligt skrattar till och är så nöjd, för det du sa var så klockrent.
Men det visar sig att personen inte hörde, eller inte lyssna. Då dör lite av ens glädje, faktiskt. Man blir lite småledsen och vill inte säga det igen för du vet att det skulle inte bli lika bra andra gången.
Det hela slutar med att man säger, äsch. Det var inget.


Jag är arbetslös och meningslös, men jag lever glad ändå för jag har valt att för en tid få leva så

kommer ihåg så väl när jag gjorde narr av en mister lars, jag och mamma skrattade gott under första året av idol när dom gjorde narr av honom, moa satt surt och log inte alls när vi sa så. Första låten jag gillade var du gamla fria nord, sen rullade det bara på.

Igår såg jag på seven, ruskigt bra, eller måste nog säga närmare åt en perfekt gjord film?! och nej. det är inte för att Brad Pitt är med, allt är bara så förbannat bra gjort.
Ikväll ska jag se en annan film jag köpte igår, Shutter Island, den har jag fått berättat att den ska vara bra.


det var på den tiden man hade hår..

På återseende.

Jag tror på duvan som vet vart den ska Jag tror på godhet och bättring Jag är en barkbåt Som driver mellan grenar och stenar och en nattfjäril är min besättning

några bloddroppar senare och dom är iväg.

katterna sover på sin nya filt, hunden i sin koja. Teét till byggarbetaren är klart. Det är fint väder för en gångs skull men jag sitter inne och försöker fundera ut vad jag ska göra. Kanske ska åka o handla så vi får mat ikväll, sen natta hästarna på poolbridge farm.



När du får spring i dina ben
och jordens dragningskraft är klen
När du är i luften
Kom ihåg mig då


Och säg gubbe, vad har du i påsen där, och varför har du så utslitna skor. Har ingen förklarat vad bostäder är, för den bänken är inte din om du tror.

Nej, hur skulle det se ut om alla låg sisådär,
med en tidning och en tom akvavit.
Nej, res dig upp gubbe jag ska sätta mig här,
för det är jag som betalar din sprit.


Idag är dagen då alla skulle gapa och säga hon gjorde vad?!
För det gjorde jag bannemig!



Och nog längtar jag tillbaks dit ut ibland Två kvarglömda hjärtan sköljs av vågor på en strand i Bortomland

varför är det så att man aldrig lär sig av sina misstag? och jag menar de, det finns sånt som är väldigt självklart att man inte gör om de, men det upprepas igen. Sen igen, och igen, om o om igen. Det är något frustrerande, blött och lite småäckligt.
Spotta aldrig i motvind.



TPT.

Jag har blanka golv, luften går och andas jag har städat och lagt undan, slängt och sorterat det är rent nu, det är rent nu

rida på kvällen i solnedgång är något av det härligaste som finns. Att ta ett bad kan vara avslappnande, säkert och ja jo visst. Men då har ni inte ridit en solig sommarkväll, det hör jag de.

just för tillfället har jag kommit på att jag ska gå igenom alla LW låtar, i alfabetisk ordning. Är just nu på blanka golv.

allt slutar funka hos mig, toan spolar inte, kranen rinner inte, internet funkar inte. Sitter o funderar på vad som ska lägga av här näst.

Nu ska jag kila, klarar inte av att vara i samma rum med en hund som tvättar sig.



voff voff.

Jag ska sjunga mina sånger tills ni tröttnar och går hem

fungerar bra som taxi. speciellt på natten. När jag hämtade kära familjen fick jag vänta i 1 h 30 min på att de kom. under tiden såg jag några kaniner som utmanade ödet, en limousine lång som 5 bilar, en buss kort som en mini cooper. Så jag underhöll mig själv. (pusta ut, inga kaniner avled)

har jag sagt att jag numera är mästare på att surfa? jo, det stämmer. Att fånga en våg är så häftigt. Ni som inte testat, TESTA. Hur coolt är inte det att kunna säga att jag har surfat? och nu HAR jag surfat och åkt med säkert en 60-70 meter. Vilket jag tycker är bra, för min andra gång på surfingbräda. Jag känner mig cool nu. Häftig och solbränd.




man kan hitta allt möjligt i vassen.

Jag är samma nu som då. Samma mänska ungefär, fast med lite mera lust sen du var här.

Idag har Anna Larsson åkt ifrån mig, det var inte så kul. Fråga George och Annica. Men vi alla visste ju att denna dagen skulle komma och nu kom den. Hade turen att ha en vän här som visste allt som försökte lära mig de mesta, hur svårt de än var. Haha, nu återstår de o se hur mycket jag kan, det är nu jag sätts på prov.
Tror jag kommer bli rätt självständig framöver, vilket kommer sluta positivt hoppas jag.

Familjen kommer hem från mallorca idag också, ska bli så skönt för det är inte roligt att vara här själv. Ska passa Annas familjs djur också, för dom är i sthlm på semester, ska rida annicas häst som är i jomarstorlek, vilket är jätte kul! PLUS att jag får ägg! jihoo!

tagit bort min facebook också. Tror nog de kommer kännas mer som att jag varit borta om jag inte vet vad alla gör HELA J**** TIDEN. sen är de ju ingen som kommer se mig förrän jag kommer hem heller, hehe.
nej jag orkade inte med det längre, så vill ni ha tag på mig, skype eller mail! eller brev?! någon som vill vara min brevvän? det är ju hur kul som helst! så något annat än räkningar kommer på posten :)

nu ska jag fortsätta städa, tänkte göra det über rent här hemma tills dom kommer hem.

And if you wait for me,
I'll be the light in the dark if you lose your way.
And if you wait for me,
I'll be your voice when you don't know what to say.
I'll be your shelter,
I'll be your fate.
I'll be forever,
wait for me.
I'll be the last train,
I'll be the last train home.



/Rebban

RSS 2.0